Haptotherapie


Contactgegevens:

 

T: 06-13359433

W: www.amsterdam-haptonomie.nl 

E: m.soesthaptonomie@upcmail.nl


Mijn naam is Miranda van Soest. Mijn opleiding tot haptotherapeut heb ik gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) te Berg en Dal. Voordat ik met mijn studie haptotherapie begon heb ik Sociale Wetenschappen aan de UVA gestudeerd. Ik merkte gaandeweg dat het begeleiden van volwassenen mij in mijn werk de meeste voldoening gaf en ging daarom op zoek naar een manier om mensen op heel wezenlijk en persoonlijk niveau te kunnen begeleiden. Binnen de haptotherapie heb ik een manier gevonden om heel concreet en doelgericht te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Daarbij zijn toewijding, sensitiviteit, betrokkenheid in een ontspannen sfeer belangrijke ingrediënten. Ruim tien jaar werk ik inmiddels in mijn praktijk aan de Keizersgracht.

 

Haptotherapie is een therapievorm die je in contact brengt met je gevoelens. De vraag naar het voelen staat in de therapie centraal. Hoe kun je met je gevoel in contact komen? Hoe kun je omgaan met wat je voelt? Wat zijn je patronen en hoe sta je in het leven? Kun je jezelf aan de ander laten zien, laten voelen? In de gesprekken, oefeningen en aanraking geef ik je inzicht en begeleid ik je om meer te gaan leven vanuit een geïntegreerd voelen, denken en doen. Het voelen, in contact met jezelf en de omgeving krijgt weer een plaats.  

 

Haptotherapie kan je zo helpen weer krachtiger in het leven te gaan staan, weer balans te brengen in gevoel en verstand zodat je keuzes maakt die bij jou passen. 

 

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met mij.

 

Het is ook mogelijk ‘s avonds afspraken te maken.

 

Contactgegevens:

 

Miranda van Soest

T: 06-13359433

W: www.amsterdam-haptonomie.nl

E: m.soesthaptonomie@upcmail.nl