Diëtiek

Orthomoleculair Therapeut


Contactgegevens

 

T: 06-36174900

W: www.boschumacher.com

E: schumacherdietist@gmail.comMijn ouders hebben mij veel meegegeven over gezonde voeding. We aten mijn vaders gevangen vis, biologische groenten en mijn moeder had al snel geen goed gevoel bij het drinken van melk.

Voor die boodschap ben ik ze elke dag dankbaar. Ik geloof en weet dat voeding een medicijn is.

 

Na de opleiding Voeding en Diëtetiek in 2012 te hebben afgerond, richting Product Ontwikkeling, heb ik in 2014 mijn diploma Diëtetiek gehaald. Er was altijd een deel dat het ‘niet eens’ was met de reguliere opleiding en daarom besloot ik begin 2016 te starten met Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

 

Orthomoleculaire Geneeskunde is het makkelijkst te omschrijven als de quote van Hippocrates: ‘ Let food be thy medicine and medicine be thy food’. De combinatie Orthomoleculaire Geneeskunde met Diëtetiek is daarom voor mij de mooiste die er is.

 

Ik richt mij met name op chronische ziekten, zoals vermoeidheid, depressie, darmziekten, slijmvlies problemen, acne, osteoporose, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, diabetes type 2, overgewicht en metabool syndroom.

 

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem en gaan dit met voeding, eventueel tijdelijke suppletie en bloedonderzoek, aan pakken.

 

Contactgegevens:

 

Bo Schumacher

T: 06 36174900

W: www.boschumacher.com

E: schumacherdietist@gmail.com